Bach-Systems Webdesign ontwerpt een pagina geheel in uw huisstijl. De oplossing die BACH-Systems aanbiedt zijn gebaseerd op HTML (eenvoudige statische websites) of CMS (content management systeem) waarbij uzelf de inhoud van uw pagina kunt aanpassen. Voor het CMS maken wij gebruik van Joomla. Dit is open source software waardoor u geen licentiekosten heeft. Verder zijn er voor Joomla verscheidene uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Leiden.

Inventarisatie:

Tijdens het eerste gesprek op uw lokatie in de omgeving van Leiden, zullen wij uw wensen en doelen in kaart brengen. Ook vertellen wij u welke gegevens u als opdrachtgever dient aan te leveren.

Offerte:

Na 5 werkdagen ontvangt u een offerte met daarin specifiek vermeld hoe de website word opgebouwd, welke functies worden geleverd en hoe de site er ongeveer uit komt te zien. Deze offerte zal in een gesprek worden toegelicht en doorgesproken om zeker te zijn dat alles volgens wens is.

Oplevering:

Na accepatie van uw opdracht zal uw website worden gebouwd en online gezet. Uw heeft na de gereedmelding 5 werkdagen om de website uitvoerig te testen. Na eventuele aanpassingen zal de site opgeleverd worden.

De mogelijkheden zijn in principe onbeperkt. Het is mogelijk om een 1 pagina site in HTML te ontwerpen tot een complete dynamische website waarbij u zelf de inhoud kunt aanpassen en beheren. Ook kunnen wij een webwinkel voor u bouwen met behulp van het Open Source pakket OS Commerce.

joomla

oscommerce

Onze webdesign prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Een eenvoudige website (max 2 paginas) heeft u al voor € 99,-. Een dynamische website die u zelf kunt beheren heeft u vanaf € 399,-. Webwinkels gebaseerd op OSCommerce of Virtuemart kunnen worden gebouwd vanaf € 499,- Voor meer informatie graag kontakt opnemen.