BACH-Systems is gevestigd in Leiden Zuid Holland en is een jong en dynamisch bedrijf dat begin 2010 is opgestart. Na initieel te zijn gestart als webwinkel zijn wij nu met name aktief in het verlenen van service.

Computerhulp

Uw computer besmet? Wij lossen het snel en vakkundig voor u op. Voorkom dat uw belangrijke gegevens zichtbaar zijn voor anderen. Bij u thuis, in Leiden en omgeving, maken wij uw computer schoon en beveiligen hem direct met speciale software. Ook voor het installeren van nieuwe software of hardware in/op uw computer kunt u bij ons terecht. Kijk voor onze aantrekkelijke tarieven op de computerhulp pagina.

Webhosting

Betrouwbare en voordelige webhosting voor particulieren en bedrijven. Uw site binnen het uur online. voor onze pakketten zie de webhosting pagina.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Webdesign

Een website is voor bedrijven onontbeerlijk. Uw potentiele klanten zoeken via zoekmachines naar de produkten en/of diensten die u levert. Met het juiste ontwerp en gerichte inhoud krijgt u de juiste bezoekers. Kijk voor meer informatie en prijzen op onze webdesign pagina.