BACH-Systems is een re-seller van webhosting services. Wij kopen onze webhosting capaciteit groot in waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Wij leveren paketten die aansluiten op de behoeften van kleine thuisgebruikers tot en met middelgrote bedrijven. Alle pakketten zijn uitgerust met een uitgebreid pakket aan software applicaties. Standaard script ondersteuning, PHP, CGI & PERL. Support via een ticket systeem en de mogelijkheid om automatisch een backup van je site te maken. Hier een overzicht van onze pakketten, kijk in de prijslijst voor details.

Budget

Webhosting budget paketten voor een lage prijs met beperkte mogelijkheden. Ideaal voor de beginnende gebruiker en uiteraard uit te breiden naar een groter pakket wanneer dit nodig is.

Allround

Webhosting Allround paketten zijn paketten met mogelijkheden voor de wat meer ervaren thuis gebruiker of voor kleine ondernemingen. SSL ondersteuning, standaard spam filter, meer email opties en meer databases. Klik op de prijs hierboven voor een compleet overzicht

Superb

De webhosting Superb pakketten zijn voor bedrijven of voor de zeer veel eisende gebruiker. Met de geboden opslagcapaciteit, databases en de gratis domeinnaam, een ideale keuze voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Verder is bij deze pakketten een gratis NL domeinnaam registratie inbegrepen. Klik op de prijs voor meer details.